Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank ClubkasDit jaar organiseerde Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken voor de derde maal de Rabobank Clubkas Campagne. Hierbij kunnen leden van de Rabobank stemmen op verenigingen en stichtingen die ze een warm hart toedragen. Dit jaar ontving BCSV 108 Euro via deze actie. Bedankt voor jullie stemmen! We zullen een mooie bestemming bedenken voor dit bedrag.

 

Wil je de volledige uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekijken? Ga dan naar https://www.rabobank.nl/lokale-bank/s-hertogenbosch-en-omstreken/de-uitslag-van-de-rcc-is-bekend/. Of bekijk de PDF hier: https://www.rabobank.nl/images/835147%20Rabobank%20-%20clubkas%20uitslag_29981448.pdf?.

 

Getagd met

agenda seizoen 2018-2019

zonnebloemDe vakantie is alweer half voorbij. Over enkele dagen sluit de Lidwinazaal definitief en komt er een einde aan een tijdperk. Vanaf augustus spelen zowel de senioren als de jeugd in de Martinihal. Op maandag 6 en maandag 13 augustus is er voor senioren nog de mogelijkheid om in de vakantie te spelen.

Op 20 augustus begint het nieuwe seizoen. Even nog voor de duidelijkheid de speeltijden en locatie:
Maandagavond senioren 20.30-22.30 Martinihal
Woensdagavond jeugd 19.00-20.30 Martinihal
Woensdagavond senioren 20.30-22.30 Martinihal
Zondagavond senioren 20.30-22.30 Martinihal

De agenda voor seizoen 2018-2019 staat ook online. Hierop staan de data waarop evenementen plaats vinden (onder voorbehoud), de data van de husselavonden en de vervallen speeldagen.

Getagd met , ,

3 maal een afscheid

Tijdens de ALV op 15 maart jl hebben een 3-tal bestuursleden afscheid genomen.

Niels Meijs – Voorzitter:

Na 10 jaar met veel plezier voorzitter te zijn geweest van BC Smash en het laatste jaar van de nieuwe vereniging, vond Niels de tijd wel gekomen om het stokje aan nieuwe bestuursleden over te dragen. Als voorzitter wist hij de vergadering altijd kundig voor te zitten en in goede banen te leiden, hoe moeilijk de discussies en beslissingen ook. Veel geroemde uitspraak hierbij was “dat lossen we wel op!”. Wat velen niet weten is dat je als voorzitter naast je eigen club ook je club dient te vertegenwoordigen binnen regio en landelijk besturen. Geen makkelijke taak maar dat heeft hij met verve gedaan. Verder een voorzitter die de jeugdafdeling in zijn hart had zitten, elke vergadering was dat wel zijn speerpunt – hoe gaat het met de jeugd en wat kunnen we doen om het beter te maken?
Uiteraard blijft Nils gewoon badmintonnen en waar hij kan ons met raad en daad bijstaan.

Ingrid van Drunen – bestuurslid / ECIS

Het bestuurdersleven van Ingrid begon al in 2002, als kersvers bestuurslid van de fusieclub BC Vught (voor wie het nog weten BC de Baarzen en BC Singel). Ze ging aan de slag als voorzitter van de technische commissie. Geen gemakkelijk taak omdat het haast onmogelijk is het iedereen maximaal naar de zin te maken. Maar dat ging haar uitstekend af.
Vanaf 2007 was Ingrid wel aan een nieuwe uitdaging toe – het werd de ECIS (Evenementen, Communicatie, Informatie en Sponsoring). Samen met Annemiek de Bruijn en Stella Robben. Ze wist 2 jubilea jaren (2007 en 2012) goed te organiseren met allerlei activiteiten en ook met sponsering werd het nodige binnen gehaald. Al met al top prestaties.
En toen was daar opeens Bert en vond Ingrid het wel tijd om het iets rustiger aan te gaan doen met besturen. Dat moment is nu aangekomen. Ingrid blijft uiteraard badmintonnen en zal waar nodig de ECIS nog helpen met wijze raad.

Annemiek de Bruijn- bestuurslid / ECIS:

Na jarenlang al badminton en competitie gespeeld te hebben vond Annemiek het wel tijd worden om haar andere talenten voor de Vereniging in te zetten: Organiseren, gastvrouw spelen, sponsors werven deed ze met verve vanaf 2005.
Voor het jaarlijkse onderling toernooi ging ze vaak het hele Moleneind plein af, wat er toe leiden dat er een complete gratis lunch aanwezig was tijdens de toernooien. En vaak in zo’n hoeveelheid dat we het met 30 man nog niet op kregen.
Dat kan echter nog beter dacht Annemiek en dat leidde er toe dat we een aantal jaren hebben gehad dat het onderling toernooi werd afgesloten met een badmintonnen etentje georganiseerd bij Annemieke thuis. Tot laat werd er nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. En Man Theo was daar ook altijd bij en hielp overal aan mee.
Waar ook haar hart naar uitging was de jaarlijkse Sinterklaas avond. Het was altijd wel een sport om met een leuke surprise op de proppen te komen en een mooi gedicht!
Ook Annemiek blijft ons natuurlijk met raad en daad bijstaan.

Paul Bouwens

Getagd met , ,

Terugblik op januari en vooruitblik op februari

De eerste maand van 2018 zit er alweer op. We begonnen het jaar met een gezellige, maar helaas niet zo’n druk bezochte, nieuwjaarsborrel.

Ook hebben een extra ledenvergadering gehad waarin de aangepaste statuten door de aanwezige leden zijn goedgekeurd. De statuten worden nu weer door de notaris behandeld.

De districtscompetitie is afgelopen en is traditiegetrouw afgesloten met een etentje.

Komende maand staat het ouder-kind toernooi op het programma. De uitnodigingen hiervoor zijn verstuurd. We gaan er weer een gezellig toernooi van maken.

Binnenkort wordt er een kleine enquête gehouden onder de seniorenleden over de evenementen van BCSV. Wij hopen dat veel leden deze enquête in willen vullen.

Het bestuur

Getagd met , ,

nieuwe bestuursleden gezocht

In het nieuwe jaar is het ook tijd voor vernieuwing van het bestuur.

Annemiek en Ingrid willen beide als ECIS commissie (feest, lief en leed) aftreden en willen graag in contact komen met opvolgers.

Niels is inmiddels 10 jaar voorzitter en vindt dat ook voldoende, zoals hij al aangaf bij zijn aantreden. Niels: “Ik vind dat vernieuwing, verandering en een frisse blik goed zijn voor een club. Daarom kom ook ik graag in contact met een opvolger.”

Het bestuur

Getagd met

Extra ALV met betrekking tot nieuwe statuten

Tijdens de ALV van maart 2017 hebben de leden de (nieuwe) statuten voor BCSV goedgekeurd. Helaas voldeden deze niet aan alle eisen van de notaris en zijn ze aangepast. Dit houdt in dat de aangepaste statuten door de leden moeten worden goedgekeurd voordat ze opnieuw naar de notaris kunnen. Er is daarom een extra ALV ingepland. Deze vindt waarschijnlijk plaats op woensdag 16 of woensdag 23 januari van 20.00-20.30 in de Martinihal. Daarna kan iedereen dus gewoon gaan badmintonnen.  De exacte datum volgt zo spoedig mogelijk.

Het Bestuur

Getagd met , ,

kerst en nieuwjaar

Beste leden,

Het bestuur wenst jullie allemaal een fijne kerst en een goed nieuw jaar! Geen zorgen als je te veel eet met de feestdagen, in het nieuwe jaar is er bij ons weer voldoende gelegenheid om er alles weer af te sporten. Tot ziens in 2018!

Nieuwjaarsborrel
In het nieuwe jaar willen we alle seniorenleden uitnodigen voor enn  nieuwjaarsborrel met een hapje en een drankje. Zoals elk jaar wordt deze borrel gehouden in café de Klok. (Vlasmeersestraat 1). De nieuwjaarsborrel zal plaatsvinden op vrijdag 12 januari vanaf 20.30.

Het bestuur

Getagd met , , , ,

Jeu de Boules toernooi

jeu de boulesJeu de boules toernooi

Anders dan andere jaren vond het jaarlijkse jeu de boules toernooi plaats in september in plaats van in juli. Het toernooi markeerde nu de start van het badmintonseizoen. Gelukkig was deze dag droog en zagen we af en toe een heerlijk zonnetje.

Competitie

Twintig teams in twee poules speelden enthousiast jeu de boules en de competitie was enorm. We speelden op twee banen naast het nieuwe gedeelte van de Martinihal. Tussendoor was er voldoende ruimte om met elkaar even te overleggen of bij te praten. Na heel wat gezelligheid en drankjes bleven twee teams over. De finalestrijd bleef spannend tot 9-9. Daarna moest het  team van Michiel, Ronald en Stella zich gewonnen geven. De winnaars werden Monique, Patricia en Niels.

BBQ

Hierna hebben we met zijn allen heerlijk genoten van de barbecue, waarbij zoals elk jaar de bakplaat werd bediend door Tijs. Het was weer een zeer geslaagde dag. Organisatie bedankt!

Niels

Getagd met , ,

Feestdagen

shuttle in kerstboomWij wensen iedereen prettige kerstdagen en een gelukkig en sportief nieuw jaar.

 

Vanwege de feestdagen komt het badminton op de volgende dagen te vervallen:

december 2017

zondag 24 december: geen badminton i.v.m. Kerstavond

maandag 25 december: geen badminton i.v.m. Kerstmis

zondag 31 december: geen badminton i.v.m. oudejaarsavond

januari 2018

maandag 1 januari: geen badminton i.v.m. nieuwjaarsdag

Getagd met

competitie Badminton Nederland

badminton nederlandDe competitie van Badminton Nederland is inmiddels een paar weken onderweg. Dit jaar doet BCSV mee aan de competitie met twee seniorenteams en twee jeugdteams. De speelschema’s van deze teams zijn te vinden op de pagina competitie Badminton Nederland 2017 – 2018.

Wij wensen Michiel, Bob, Dennis, Karin, Aimée, Isabelle, Edward, Christ, Dik, Suzanne, Merel, Max, Jochem, Tim, Joël, Bas, Roel, Milou en Bas een prettige competitie toe!

Getagd met , , , ,
Top