lid worden

logokorte introductie

BCSV (Badminton Combinatie Smash Vught) is in 2017 ontstaan uit een fusie tussen BC Vught en BC Smash. Bij BCSV kun je recreatief de badmintonsport beoefenen en deelnemen aan competitie. Elk jaar doen er diverse (jeugd)teams mee aan de competitie van Badminton Nederland en aan de competitie van de BBF (Bossche Badminton Federatie). Uitgebreidere informatie over beide competities lees je op de pagina algemene informatie competitie. Of je nu recreatief badminton speelt of (ook) deelneemt aan de competitie, gezelligheid staat bij onze vereniging altijd voorop. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de diverse evenementen die elk jaar weer gehouden worden. Daarnaast dragen de maandelijkse husselavonden, waarbij recreanten en competitiespelers met en tegen elkaar spelen, ook bij aan de gezellige sfeer.

badminton bij BCSV

Als je interesse hebt om lid te worden van BCSV kun je altijd een paar keer vrijblijvend mee komen spelen. De club verzorgt de shuttles en we hebben leenrackets, zodat je die niet direct aan hoeft te schaffen als je nog niet weet of je lid wilt worden. Het enige dat je mee hoeft te nemen zijn zaalsportschoenen en sportkleding.

Badminton beoefenen bij BCSV kan op twee manieren: via het lidmaatschap, waarbij per maand contributie wordt betaald en via een seizoenskaart. Een seizoenskaart kan alleen gebruikt worden door senioren die niet meer dan 20 keer per jaar willen badmintonnen en die niet aan de competitie deel willen nemen. Ben je een jeugdlid, wil je competitie spelen of wil je elke week (meerdere keren) spelen, kies dan voor het lidmaatschap. Hieronder vindt je de kosten en voorwaarden van het lidmaatschap en de seizoenskaart.

lidmaatschap (contributie)

Betaling vindt plaats via automatische incasso per 2 maanden (in februari, april, juni, augustus, oktober en december).

Aanmelden kan door het inschrijfformulier uit te printen en ingevuld op te sturen naar, of in te leveren bij, de penningmeester Dennis van de Sande. Je kunt het ingevulde formulier ook inscannen en e-mailen naar de penningmeester. (Je vindt de contactgegevens op het formulier.)

De opzegtermijn van een lidmaatschap bedraagt twee maanden.

jeugdleden (t/m 17 jaar)

Inschrijfgeld (eenmalig): € 5,00
Contributie per maand: € 14,50
Competitiebijdrage (per jaar): € 30,00 (alleen bij deelname aan de competitie van Badminton Nederland)

senioren

Inschrijfgeld (eenmalig): € 7,00
Contributie per maand: € 19,00
Competitiebijdrage (per jaar): € 50,00 (alleen bij deelname aan de competitie van Badminton Nederland)

laag inkomen

Mensen met een laag inkomen kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage van de gemeente Vught voor sportactiviteiten. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Wegwijs+ Vught  (zie kindpakket en regeling meedoen).

seizoenskaart

Met een seizoenskaart kun je 10 keer badmintonnen op dagen dat het jou uitkomt. Een seizoenskaart kost €50,-. Betaling vindt plaats via eenmalige automatische incasso of contant.

Aanmelden kan door het inschrijfformulier seizoenskaart uit te printen en ingevuld op te sturen naar, of in te leveren bij, de penningmeester Dennis van de Sande. Je kunt het ingevulde formulier ook inscannen en e-mailen naar de penningmeester. Bij contante betaling dient het formulier tegelijkertijd met de betaling ingeleverd te worden bij de penningmeester. (Je vindt de contactgegevens op het formulier.)

voorwaarden

  • je bent 18 jaar of ouder;
  • de kaart kan alleen op woensdagavond gebruikt worden;
  • je bent het laatste jaar geen lid geweest van BC Smash;
  • de kaart is één jaar geldig;
  • de kaart is persoonlijk en niet overdraagbaar;
  • op een kaart kunnen wel meerdere personen meespelen;
  • maximaal 2 kaarten per jaar;
  • de betaling geschiedt per automatische incasso of contant bij inschrijving;
  • als je aansluitend op de seizoenskaart lid wordt van BC Smash, betaal je geen inschrijfgeld.

BCSV behoudt het recht om de voorwaarden aan te passen. (Hierover wordt je ruim van te voren geïnformeerd.)