evenementen

ouder kind toernooinieuwjaarsreceptie

Het jaar wordt traditioneel begonnen met een nieuwjaarsreceptie voor alle seniorenleden.

afsluiting competitieseizoen

Al jaren sluiten veel competitiespelers het competitieseizoen af door gezamenlijk ergens te gaan eten. Partners zijn hierbij ook welkom.

ouder-kind toernooi

Elk jaar wordt er, meestal in februari, een ouder-kind toernooi georganiseerd. Jeugdleden kunnen met hun vader of moeder (of ander familielid) strijden tegen andere jeugdleden en hun ouders om de eer (en een prijsje). Ook competitiespelers en recreanten kunnen met hun zoon of dochter (of ander familielid) meedoen. Omdat er naast badminton ook andere spelletjes gedaan worden, wint niet automatisch diegene die het beste kan badmintonnen. Kortom, gezelligheid staat voorop.

clubkampioenschappen

Ieder jaar (meestal) in maart vinden de clubkampioenschappen plaats. Iedereen kan aan de clubkampioenschappen meedoen: jeugdleden, recreanten en competitiespelers. Winnen is natuurlijk erg leuk, maar de clubkampioenschappen zijn voornamelijk gezelligheidswedstrijden. Dus, ook al speel je pas net (en betwijfel je of je goed genoeg bent), doe gewoon mee!

jeugduitstapje

Ieder jaar  aan het begin of het einde van het seizoen kunnen alle jeugdleden deelnemen aan een (vaak sportief) dagje uit dat niet in het teken van badminton staat.

jeu de boules toernooi

Als afsluiting van het badmintonseizoen wordt er ieder jaar een gezellig jeu de boules toernooi met barbecue gehouden voor de seniorenleden. Het toernooi plaats  in juni of juli, bij de Martinihal.