3 maal een afscheid

Tijdens de ALV op 15 maart jl hebben een 3-tal bestuursleden afscheid genomen.

Niels Meijs – Voorzitter:

Na 10 jaar met veel plezier voorzitter te zijn geweest van BC Smash en het laatste jaar van de nieuwe vereniging, vond Niels de tijd wel gekomen om het stokje aan nieuwe bestuursleden over te dragen. Als voorzitter wist hij de vergadering altijd kundig voor te zitten en in goede banen te leiden, hoe moeilijk de discussies en beslissingen ook. Veel geroemde uitspraak hierbij was “dat lossen we wel op!”. Wat velen niet weten is dat je als voorzitter naast je eigen club ook je club dient te vertegenwoordigen binnen regio en landelijk besturen. Geen makkelijke taak maar dat heeft hij met verve gedaan. Verder een voorzitter die de jeugdafdeling in zijn hart had zitten, elke vergadering was dat wel zijn speerpunt – hoe gaat het met de jeugd en wat kunnen we doen om het beter te maken?
Uiteraard blijft Nils gewoon badmintonnen en waar hij kan ons met raad en daad bijstaan.

Ingrid van Drunen – bestuurslid / ECIS

Het bestuurdersleven van Ingrid begon al in 2002, als kersvers bestuurslid van de fusieclub BC Vught (voor wie het nog weten BC de Baarzen en BC Singel). Ze ging aan de slag als voorzitter van de technische commissie. Geen gemakkelijk taak omdat het haast onmogelijk is het iedereen maximaal naar de zin te maken. Maar dat ging haar uitstekend af.
Vanaf 2007 was Ingrid wel aan een nieuwe uitdaging toe – het werd de ECIS (Evenementen, Communicatie, Informatie en Sponsoring). Samen met Annemiek de Bruijn en Stella Robben. Ze wist 2 jubilea jaren (2007 en 2012) goed te organiseren met allerlei activiteiten en ook met sponsering werd het nodige binnen gehaald. Al met al top prestaties.
En toen was daar opeens Bert en vond Ingrid het wel tijd om het iets rustiger aan te gaan doen met besturen. Dat moment is nu aangekomen. Ingrid blijft uiteraard badmintonnen en zal waar nodig de ECIS nog helpen met wijze raad.

Annemiek de Bruijn- bestuurslid / ECIS:

Na jarenlang al badminton en competitie gespeeld te hebben vond Annemiek het wel tijd worden om haar andere talenten voor de Vereniging in te zetten: Organiseren, gastvrouw spelen, sponsors werven deed ze met verve vanaf 2005.
Voor het jaarlijkse onderling toernooi ging ze vaak het hele Moleneind plein af, wat er toe leiden dat er een complete gratis lunch aanwezig was tijdens de toernooien. En vaak in zo’n hoeveelheid dat we het met 30 man nog niet op kregen.
Dat kan echter nog beter dacht Annemiek en dat leidde er toe dat we een aantal jaren hebben gehad dat het onderling toernooi werd afgesloten met een badmintonnen etentje georganiseerd bij Annemieke thuis. Tot laat werd er nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. En Man Theo was daar ook altijd bij en hielp overal aan mee.
Waar ook haar hart naar uitging was de jaarlijkse Sinterklaas avond. Het was altijd wel een sport om met een leuke surprise op de proppen te komen en een mooi gedicht!
Ook Annemiek blijft ons natuurlijk met raad en daad bijstaan.

Paul Bouwens