Jeu de Boules toernooi

jeu de boulesJeu de boules toernooi

Anders dan andere jaren vond het jaarlijkse jeu de boules toernooi plaats in september in plaats van in juli. Het toernooi markeerde nu de start van het badmintonseizoen. Gelukkig was deze dag droog en zagen we af en toe een heerlijk zonnetje.

Competitie

Twintig teams in twee poules speelden enthousiast jeu de boules en de competitie was enorm. We speelden op twee banen naast het nieuwe gedeelte van de Martinihal. Tussendoor was er voldoende ruimte om met elkaar even te overleggen of bij te praten. Na heel wat gezelligheid en drankjes bleven twee teams over. De finalestrijd bleef spannend tot 9-9. Daarna moest het  team van Michiel, Ronald en Stella zich gewonnen geven. De winnaars werden Monique, Patricia en Niels.

BBQ

Hierna hebben we met zijn allen heerlijk genoten van de barbecue, waarbij zoals elk jaar de bakplaat werd bediend door Tijs. Het was weer een zeer geslaagde dag. Organisatie bedankt!

Niels